VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Фінальний етап другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література»

     Марафон показових уроків у межах конкурсу «Учитель року» в номінації «Українська мова та література» на базі Гуманітарної гімназії № 1 імені М.І. Пирогова Вінницької міської ради» завершився! У фіналі змагалися:

  • Мендусь Т.П. (ліцей №7 м. Гайсин),
  • Чорнобільська Л.І. (Агрономічненська середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, Вінницького району),
  • Багулова М.В. (комунальний заклад "Загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів №31 Вінницької міської ради"),
  • Кордонська А.В. (Навчально-виховний комплекс №3 «загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад» міста Могилева – Подільського),
  • Мартинюк М.М. (комунальний заклад "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №35 Вінницької міської ради").

       Чи є межа вчительському креативу?! Ми стали такими вибагливими, адже маємо необмежений доступ до інформації: конспекти уроків на будь-який смак, аналіз художніх творів, статті та відео щодо інноваційних методів і прийомів тощо. Як вразити вибагливе журі? Чи вдасться «виштовхати» свій мозок із зони комфорту й змусити генерувати креативні ідеї? Усе вдалося! Вразили незаангажованим поглядом на літературний твір, доцільно підібраними методами та прийомами, умінням комунікувати з учнями навіть у режимі дистанційних уроків.

     Але чого вартий учитель без учнів! Учні 7- Б, В, Д; 8- А, Б класів неабияк вразили членів журі та конкурсантів своїм рівнем інтелекту, активністю, нестандартністю та незалежністю думок, умінням бути емпатійними! Зрозуміло, що це результат роботи не одного дня й не одного вчителя – це багаторічна системна, кропітка робота педагогічного колективу Гуманітарної гімназії № 1 імені М.І. Пирогова! Окрема подяка адміністрації закладу за чітку організацію проведення фінального етапу другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінації «Українська мова і література»! Ми в черговий раз переконалися, що школа № 1 – це бренд!

      Неймовірно яскравий фінал, який довів, що дистанційні уроки теж можуть бути дуже цікавими, а учасники освітнього процесу (журі, учні, вчителі) можуть одержати від них задоволення!

Screenshot 15

Screenshot 4

Screenshot 2

Screenshot 3

Screenshot 7

Screenshot 8

Screenshot 11