VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Підручники для 4 класу НУШ! Обирай для себе!

unnamed

З 18 січня до 9 лютого 2021 року триває період відбору нових підручників для 4 класів НУШ безпосередньо педагогами ЗЗСО. Цього року він проходить в умовах карантину та дистанційного або змішаного навчання. Видавництво «Ранок» створило вам максимально зручні умови для полегшення процесу ознайомлення з електронними версіями підручників для подальшого здійснення усвідомленого вибору. Вся необхідна інформація доступна за посиланням на сайті 

Презентуємо 12 підручників для 4 класу, підготовлених видавництвом «Ранок», які вже мають гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» та беруть участь у ІІ етапі Конкурсу.

Ви зможете перейти до перегляду електронних версій підручників, презентацій, орієнтовних навчальних програм та календарно-тематичних планів, інтернет-підтримки та навчальних відео.

Видавництво «Ранок» завжди виконує свої зобов’язання. Тому апробація в пілотних класах, вчасний та якісний друк, створення навчально-методичних комплектів, інтернет-підтримки і методичного супроводу — обов’язкові етапи щорічної роботи.

Успішного завершення початкової ланки НУШ наступного року з підручниками, які створено з любов'ю до вас та ваших учнів вже сьогодні.

unnamed 3

Галина Іваниця

Ознайомитися

unnamed 1

Світлана Скворцова, Оксана Онопрієнко

Ознайомитися

unnamed 2Ольга Гісь, Ірина Філяк

Ознайомитися

 Для ознайомлення з усіма підручниками перейдіть за посиланням http://ranok-ul.tilda.ws/nush4