VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Нова українська школа

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА

ПЛАН ВПРОВАДЖЕННЯ ДО 2020 РОКУ

ПРОЕКТ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ

27 жовтня 2016 року Колегія Міністерства освіти і науки схвалила Концептуальні засади реформування середньої освіти “Нова українська школа”. 

14 грудня 2016 року Кабінет міністрів України затвердив Політичну пропозицію щодо реформування загальної середньої освіти. 

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав Концептуальні засади і закликав інтенсифікувати графік впровадження реформи.  

На виконання цього доручення Міністерство освіти і науки України у діалозі з незалежними експертами та громадянським суспільством розробило цей План впровадження Нової української школи. У ньому представлено покроковий сценарій реалізації реформи. 

План укладено з урахуванням перспективи прийняття у першому півріччі 2017 року нового Закону «Про освіту». Він закладе підвалини для прийняття подальших нормативно-правових актів та створення інституцій, необхідних для реалізації реформи. 

Іншою важливою передумовою реалізації цього плану є позитивна налаштованість Міністерства фінансів України. Надзвичайно важливою є підтримка з боку експертного та громадського середовища. Необхідне сприяння Міністерства регіонального розвитку і будівництва, Міністерства транспорту та інфраструктури, інших центральних органів виконавчої влади, місцевих громад.  

Реформа української середньої школи – це консолідована мета всіх гілок влади і українського суспільства у цілому.

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА.docx

 

Освітньо-професійна програма «Бакалавр»» 2020 проект (документ)

Освітньо-професійна програма «Магістр» 2020 проект (документ)

Освітньо-професійна програма «Бакалавр» 2018 проект (документ)

Освітньо-професійна програма «Магістр» 2018 проект (документ)