VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Семінар-практикум «Актуальні питання навчання польської мови: нові методики та європейський досвід»

23 та 24 листопада 2020 року комунальний заклад вищої освіти "Вінницька академія безперервної освіти" у співпраці з Дрогобицькою філією Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України за участі представників Генерального Консульства Республіки Польща у Вінниці провели семінар-практикум для вчителів польської мови Вінницької області. Тема семінару-практикуму - "Актуальні питання навчання польської мови: нові методики та європейський досвід".

семінар2611

Роботу було організовано в реальному часі (синхронному режимі) з використанням дистанційних технологій підвищення кваліфікації вчителів.

        Під час семінару-практикуму обговорено питання інтеграції системи навчання польської мови до національних і міжнародних освітніх стандартів.

семінар26111

     Акцентовано увагу на формуванні в учнів системних знань, засвоєнні граматичної будови польської мови на текстуальній основі. Ефективна робота з текстом у вивченні польської мови набуває особливої ваги за потреби цілісного сприйняття та засвоєння всіх мовних аспектів, розуміння особливостей структури мови.

Матеріали семінару-практикуму допоможуть учителям побудувати ефективну модель навчання та підтримувати позитивну мотивацію й динаміку успішності учнів.

семінар26112

Світлини семінару-практикуму "Актуальні питання навчання польської мови: нові методики та європейський досвід" (23-24.11.2020) можна переглянути за покликанням: https://drive.google.com/file/d/1sz4vyYyxu7YVUsDimohvsYWhAGg7Rd3A/view?usp=sharing

Відеофрагменти семінару-практикуму "Актуальні питання навчання польської мови: нові методики та європейський досвід" (23-24.11.2020) можна переглянути за покликанням: https://photos.app.goo.gl/83NHCA1HpxQotctf6