VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проведення ІІІ модуля австрійсько-українського проєкту «Розвиток компетентності лідерства у керівників опорних шкіл та філій»

Модуль третій програми розвитку компетентності лідерства у керівників опорних шкіл та філій Вінницької області.

16 жовтня 2020 року 10 опорних шкіл з філіями - 10 управлінських команд - 30 яскравих особистостей працювали з командами керівників онлайн на платформі Zoom.

Від зустрічі в першому модулі (10-11 жовтня 2019) минув всього рік. А скільки пророблено роботи!

Коли в другому модулі (2-3 лютого 2020) розглядали психологію змін та управління емоційними станами в процесі змін, не очікували, що попереду такі кардинальні зміни!

Зі слів учасників, навчання в проекті дало можливість керівникам опорних шкіл та філій справитись зі змінами у структурі закладів та створити управлінську команду, порозумітись і об'єднатись для розвитку якості школи. 

Тренінг проводили команда тренерів з Вінницької академії неперервної освіти (Л.Києнко-Романюк, В.Ковальчук), Одеської академії неперервної освіти (С.Воронова, Г.Болдирєва) та Університету менеджменту освіти (Н.Любченко)

Дякуємо учасникам і учасницям, тренерській команді, команді організаторів та тренеркам з Австрії, котрі щедро діляться знаннями і вміннями з українськими колегами.

Навчаємося, розвиваємося, змінюємося!

14139