VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек!

Сучасний світ диктує новий стиль життя, спілкування, навчання. Та чого за таких умов часто бракує кожному з нас? Тиші, спокою, душевності… Сповнені бажання вирватися з суцільної круговерті, ми неодмінно прямуємо туди, де панує особливий, чарівний дух, де без набридлого поспіху поринаємо в минулі події і дихаємо майбуттям, приводимо до ладу думки й лікуємо зранені серця…

Бібліотека – це унікальна можливість «зупинити світ», це особливий сховок історичних, культурних, освітніх, духовних цінностей; точка опори, на якій будується простір сучасного культурного суспільства. Бібліотека нині – це поєднання неповторної атмосфери, багатства знань і нових форм інформування та комунікації.

Повноцінне сучасне життя книгозбірень можливе завдяки наполегливій праці відданих своїй справі людей, яких сьогодні щиро вітаємо з професійним святом! Шановні працівники бібліотек, бажаємо вам добра, міцного здоров’я, творчої наснаги, відчуття впевненості у важливості своєї справи. Щастя, добробуту та любові вам і вашим родинам!

1412072567 bbloteka

Поздоровлення