VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Статті

Студентське наукове товариство

Голова студентського наукового товариства КВНЗ «Вінницька академія безперервної освіти»
 
FB IMG 1670497371166
 
 ДАЦЮК ВЕРОНІКА ІГОРІВНА -  аспірантка, І курс спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
 

 Склад Студентського наукового  товариства КВНЗ «Вінницька академія  неперервної освіти»  

№ з/п

ПІБ студента

Спеціальність

Курс, форма навчання

1.     

Поважук Олена Петрівна

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, ІV курс

2.     

Коробчинська Наталія Валеріївна

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, ІV курс

3.     

Драченко Ярослав Петрович

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, І курс

4.     

Лебідь Олена Василівна

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, ІV курс

5.     

Дідик Наталія Дмитрівна

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, І курс

6.     

Дацюк Вероніка Ігорівна

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, І курс

7.     

Коробчинська Наталія Валеріївна

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, ІV курс

8.     

Бурковська Галина Андріївна

Психологія

І курс, д. ф. н., магістратура

9.     

Панасюк Андрій Олегович

Екологія

І курс, д. ф. н., магістратура

10.

Левченко Артем Ігорович

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, І курс

11.

Матохнюк Олександр Дмитрович

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, І курс

12.

Березовська Руслана Леонідівна

Екологія

І курс, д. ф. н., магістратура

13.

Степаненко Олена Іванівна

Екологія

І курс, д. ф. н., магістратура

14.

Потапова Ольга Вікторівна

Психологія

І курс, д. ф. н., магістратура

15. 

Івацко Тетяна Сергіївна

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, ІІІ курс

16. 

Кащенко Нінель Володимирівна

Публічне управління та адміністрування 

аспірантура, ІІІ курс

17.

Синюк Валентина Юріївна

Психологія

І курс, д.ф.н, магістратура

18. 

Стречень Антоніна Володимирівна

Публічне управління та адміністрування

аспірантура, І курс

19.

Кучер Ірина Михайлівна

Психологія

І курс, д. ф. н., магістратура

20.

Фостаковський Дмитро Стефанович

Публічне  управління та адміністрування 

аспірантура, ІІІ курс

 21.  Шліхтенко Лідія Анатоліївна Публічне  управління та адміністрування  аспірантура, ІІІ курс
 22.  Якубовський Ярослав Сергійович  Публічне  управління та адміністрування  аспірантура, І курс
 23.  Зеленько Олена Анатоліївна  Психологія  І курс, д.ф.н., магістратура

 

План роботи СНТ на 2022/2023 н.р.

План роботи СНТ на 2021/2022 н.р.

 

Студентська наука у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»

Студенти спеціальності 053 «Психологія»,281 «Публічне управління та адміністрування» та 101 «Екологія» залучені до науково-дослідної роботи. Однією з основних форм роботи зі студентами є систематична індивідуальна робота, яка проводиться під час виконання ними курсових, дипломних, магістерських робіт. Кафедри розглядають і дієві форми залучення студентів до виконання науково-дослідної роботи, серед яких науково-практичні конференції, Всеукраїнські конкурси студентських наукових робіт, робота студентського наукового товариства.

Під керівництвом к.психол. наук, доцента Яцюк Марії Валеріївни студентка магістратури Захаревич Наталія Василівна успішно виступила у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт у галузі «Педагогічна та вікова психологія» з науковою роботою на тему «Психологічні особливості прояву гумору в міжособистісному спілкуванні підлітків» та зайняла у ІІ етапі перше призове місце.

Чотири роки поспіль кафедра психології проводить Подільську науково-практичну конференцію «Психологічні засади розвитку, психодіагностики та корекції особистості в системі неперервної освіти», активними учасниками якої є студенти освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» та освітнього рівня «магістр», які працюють над курсовими роботами, дипломними та магістерськими дослідженнями і мають можливість опублікувати результати своїх наукових досліджень.

За звітний період студентами спеціальності підготовлено 40 статей і подано до друку в збірник ІІ - Подільської науково-практичної конференції «Психологічні засади розвитку, психодіагностики та корекції особистості в системі неперервної освіти».

Аналогічні конференції проводять кафедра управління та адміністрування (регіональна науково-практична конференція«Актуальні проблеми підготовки керівників нової формації в умовах відкритого суспільства», «Комунікативний захід «Право на державну службу», організований Міжрегіональним управлінням Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях») та кафедра екології, природничих та математичних наук (Міжнародна науково-практична конференція “VinSmartEco”).

Студенти спеціальності «Психологія» є активними учасниками лабораторії практичної психології, проводять науково-дослідну та методичну роботу, беруть участь у науково-практичних конференціях, публікують наукові роботи у фахових виданнях, займаються волонтерською діяльністю із особами, які постраждали внаслідок військових дій у зоні ООС.

Здійснено методичний супровід роботи психолого-медико-педагогічної консультації ЗДО Могилів-Подільського району за темою: «Психолого-педагогічний супровід дітей вимушених переселенців» та практичного психолога ДНЗ № 39, розроблено «Методичні рекомендації вихователям дошкільних навчальних закладів щодо розвитку патріотичних почуттів у дітей дошкільного віку».

Розпочато участь у проекті Благодійного фонду «Архангел» щодо надання фахової практичної та науково-методичної допомоги демобілізованим військовим із зони ООС, їхнім родинам та волонтерам фонду. Проведено зустрічі волонтерів фонду, військових ООС та родичів бійців ООС. Мета зустрічі: соціально-психогічний супровід демобілізованих військових зі зони ООС, їхніх родин; сприяння ресоціалізації військових.

Проведено групову психотерапевтичну роботу з психологічної підтримки родин воїнів, загиблих в ООС «Родинне коло Вінниччини», що організовується ГО «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих ситуацій».

Організовано та проведено навчальний семінар з психологами та волонтерами Вінницького кризового психологічного центру «Травмотерапія: гештальт підхід».

Серед інноваційних проектів кафедри управління та адміністрування, в яких беруть участь студенти спеціальності «Публічне управління та адміністрування», варто зазначити: «Територіально-управлінська система України», «Реформування системи публічних послуг в умовах децентралізації», «Розвиток громадянського суспільства, громадських організацій», «Школа як суб’єкт формування експериментального й інноваційного простору що забезпечує розвиток муніципальних і регіональних освітніх систем», «Програма соціального партнерства школи з органами влади, ЗВО, науковою, культурою, бізнесом, громадськими організаціями», «Опорна школа: технологія створення та управління», «Партнерство в освіті: виклики та перспективи» та інші.

Доскочинська О.Я., магістрантка 2 курсу спеціальності "Публічне управління та адміністрування" стала переможцем STEMDiscoveryWeek у номінації Go-Lab, (нова віртуальна лабораторія). STEMDiscoveryWeek 2019 - це спільна міжнародна ініціатива, яка запрошує організації та школи по всій Європі та у всьому світі, щоб застосовувати навчання в галузях STEM- науки, техніки, техніки та математики, також впроваджувати кращі практики використання інноваційних ресурсів STEM.

Кафедрою екології, природничих та математичних наук проводиться науково-дослідна робота з тем: “Функціональне зонування орнітологічного заказника місцевого значення “Барський” в межах однойменної територіальної громади” (договір № 57 від 01.03.2017,зареєстрована в УкрЦНТЕІ як виконавець НДТ № ДР 0118U003780), “Теоретичні та методичні основи формування системи післядипломної освіти на засадах сталого розвитку” (наказ МОН №1296 від 31.10.2016р. термін виконання – 2017-2019рр., НДТ спільно з НПУ ім. М.П.Драгоманова і НУБІП). До виконання окремих елементів науково-дослідних робіт залучені студенти спеціальності «Екологія», серед яких слід відзначити:

Коробкова Яна Сергіївна – переможець конкурсу «Вчитель року – 2019» з географії (1 місце);

Охріменко Юлія Анатоліївна - переможець конкурсу «Вчитель року – 2019» з основ здоров’я;

Сорокопуд Альона Михайлівна - 2 місце в конкурсі «Збережемо довкілля для майбутніх поколінь»;

Сапон Світлана Григорівна - 2 місце в конкурсі «Збережемо довкілля для майбутніх поколінь»;

Хворостяна Вікторія Василівна - 1 місце в конкурсі «Збережемо довкілля для майбутніх поколінь»;

Кухар Світлана Василівна - 1 місце в конкурсі «Збережемо довкілля для майбутніх поколінь»;

Дрембюга Олена Петрівна - 1 місце в конкурсі «Збережемо довкілля для майбутніх поколінь».