VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Статті

Робота в українсько-австрійському проєкті «Цифровізація викладання»

8-9 грудня 2021 року команда Вінницької академії безперервної освіти разом із колегами з Одеської академії неперервної освіти розпочали роботу в українсько-австрійському проєкті «Цифровізація викладання», що спрямований на підтримку трансформаційних процесів в закладах освіти в умовах світової пандемії.

Стартував проєкт 17 листопада 2021 року онлайн-конференцією. Його реалізація в Україні триватиме до 2023 року. Інноваційний проєкт ініційовано Домініком Айзенманном, аташе з питань освіти Посольства Австрії в Україні, уповноваженого з питань освіти Міністерства освіти, науки та досліджень Австрії. Для Вінницького регіону даний проєкт є логічним продовженням плідного партнерства з австрійськими та українськими колегами у реалізації проєкту «Компетентності лідерства та менеджменту для розвитку якості в опорних школах» (2019–2021). Новим проєктом «Цифровізація викладання» бюро кооперації OeAD підтримує цифровізацію викладання в закладах-партнерах України. Кінцевим бенефіціаром реалізації проєкту є вчителі - розвиток їх цифрової компетентності, як результату підвищення кваліфікації на курсах змішаного навчання.

Згідно програми першого модуля викладачі-учасники тренінгу розробляли стратегічні цілі для реалізації цифрової стратегії в Україні, визначали роль, місце та функції закладів післядипломної педагогічної освіти в реалізації означеної стратегії в своєму регіоні.

Координатор проєкту у Вінницькій області – Герасімова Олена Володимирівна, проректор академії з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва, кандидат педагогічних наук, доцент.

Учасники – 17 викладачів з числа науково-педагогічних та наукових працівників академії.

0112222233333