VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

АВТОРСЬКА ПЕДАГОГІЧНА ТЕХНОЛОГІЯ ПРОФЕСОРА ТАРАСЕНКО Г.С. ОТРИМАЛА ПАТЕНТ

Професор кафедри екології, природничих та математичних наук Галина Сергіївна Тарасенко протягом тридцяти років створює новітні технології естетико-екологічної освітньої роботи з дітьми та молоддю, які успішно впроваджуються в освітній процес закладів дошкільної освіти та загальноосвітніх шкіл України. Зокрема, «Авторська освітня технологія естетико-екологічного виховання дошкільників та шкільної молоді «Еко-Дивосвіт» нещодавно отримала Свідоцтво про реєстрацію авторського права № 124532 від 11.03.2024 р.

патент Тарасенко 2024

Авторська технологія ґрунтується на сучасних концептах екологічної естетики і є доволі відомою як у Вінницькій області, так і в освітніх закладах України в цілому. Професор Тарасенко Г.С. невтомно ознайомлює слухачів фахових і тематичних курсів у системі підвищення кваліфікації педагогічних працівників з розробленими теоретико-методичними підходами до еколого-освітньої роботи з дітьми та учнівською молоддю.

З окремими результатами впровадження розробленої технології в освітніх закладах Вінниччини можна ознайомитись на персональному сайті Галини Тарасенко https://www.ekodyvosvit-tarasenko.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%96%D1%8F-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BE