VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

10 квітня 2024 року професор кафедри природничих наук факультету наук і технологій Коїмбрського університету Людмила Симочко провела гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”

10 квітня 2024 року професор кафедри природничих наук факультету наук і технологій Коїмбрського університету (м. Коїмбра, Португалія) Людмила Симочко провела гостьову лекцію на тему: “Вплив антибіотиків на компоненти довкілля: від екології мікроорганізмів до стану здоров’я людини” для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, які опановують вибіркову освітню компоненту “Збалансоване природокористування” і навчаються за освітньо-професійною програмою (ОПП) “Екологія” спеціальності 101 “Екологія” галузі знань 10 “Природничі науки”.

Актуальність лекції зумовлена визначенням сучасного рівня впливу різних видів антибіотиків в країнах ЄС на компоненти довкілля і стан здоров’я людини. Лекція (вебінар) була проведена (он-лайн) в рамках угоди про співпрацю (від 15.07.2023) між КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти” (Україна) і Коїмбрським університетом (Португалія).

Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня, які навчаються за ОПП “Екологія”, гарант, науково-педагогічні працівники і стейкголдери, які забезпечують реалізацію цієї ОПП, дякують пані Людмилі Симочко за високий науково-методичний рівень проведення вебінару і подані практичні рекомендації.

Щиро дякуємо ЗСУ за можливість працювати в спокійній і безпечній обстановці!!! Разом до Перемоги!!!

img23

img26

img27

img32

Підготувала: Вікторія КЛОЧАНЮК