VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Завершився ІІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія»

07 лютого 2024 року на базі Комунального закладу «Вінницький ліцей № 35» відбувся ІІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія».

3 учасники, визначені на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань ІІ етапу, змагалися у конкурсному випробуванні «Урок». Жеребкуванням було визначено клас та обрано тему «Атмосферні опади. Практична робота: Побудова діаграми опадів за наявними даними, аналіз отриманих результатів». Завершальне випробування першого туру конкурсу засвідчило високий рівень педагогічної майстерності та професійних якостей учителів, предметно-методичну компетентність, творчий підхід, спрямованість на формування предметних та ключових компетентностей школярів.

На основі рейтингу, укладеного за кількістю балів, одержаних у випробуванні «Урок», визначено переможця ІІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Географія». Ним став Пічкур Богдан Анатолійович, заступник директора, вчитель географії Опорного комунального закладу «Ліцей Козятинської міської ради Вінницької області».

107022024г

307022024г

407022024г

Підготувала: Петренко Ю.І.