VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Вітаємо з Днем учителя

«Ліпше провести один день з великим учителем, ніж тисячу днів старанно навчатися», – так говорить японське прислів’я. Сучасний світ новітніх технологій, необмежених можливостей отримувати необхідну інформацію і самостійно здобувати освіту часом народжує запитання: який він – великий учитель?

Такий, що зможе допомогти дитині розвинути пам’ять, щоб добре запам’ятовувати матеріал і успішно скласти ЗНО? Або ж який навчить досліджувати, думати й аналізувати? А може, який допомагає дитині стати свідомим громадянином?

Один літній чоловік, згадуючи свого шкільного вчителя, зауважив: «Він допоміг мені усвідомити мої здібності, про які я зовсім не здогадувався».

Учитель здатний побачити можливості кожного учня і знає, як зробити так, щоб він досяг найліпших результатів; він обере найкращий спосіб допомогти дитині набратися сил, розвинути уміння і здібності, набути досвіду.

Та головне – учитель вірить у своїх дітей і щиро любить їх. Саме учитель разом із батьками може навчити дитину людяності, щирості, співчутливості, доброти і – любові! Без неї неможливе щасливе життя, без неї взагалі життя неможливе. Вона допомагає вистояти, вижити, вибороти.

Шановні колеги, дорогі вчителі! Нехай у ваших серцях завжди пломеніє любов – до улюбленої справи, до ваших вихованців, до життя, до України. Нехай ваші учні зростають добрими, чесними, сильними, спроможними на великі перемоги. Нехай завтрашній день прийде до вас із доброю надією і міцною впевненістю, що сьогодні для когось ви були Великим Учителем!

вітання30092022уч