VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

23.08-26.08.2022 проходили курси підвищення кваліфікації вчителів ЗЗСО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ

Упродовж 23.08-26.08.2022 проходили курси підвищення кваліфікації вчителів ЗЗСО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ, які будуть навчати учнів 5-х класів у 2022-2023 н.р.

Колеги, дякуємо вам за активну роботу на курсах і позитивні відгуки!

Бондаренко І.В.

НУШ ‒ це для мене повністю нове відкриття, адже я ще ніколи не працювала в таких класах і тому не володіла інформаційним багажем знань, родзинками цієї сфери. Наші курси були цікавими, практичними, динамічними, дали мені теоретичну базу з цієї сфери, певні практичні навички, які я буду намагатися застосувати. Я дізналася про види оцінювання, кібербезпеку особистості, використання сучасних online-iнструментів, розвиток критичного мислення саме в НУШ. Усе було корисним для мого багажу знань! Дякую усім викладачам за плідну, практичну роботу, за емоційну комфортну атмосферу (я за ці години спілкування трішечки психологічно оновилася), за людяність в організації розкладу курсів!

Головенько Г.П.

Курси змістовні та повчальні. Особливо були цікавими питання щодо компетентнісного підходу до організації методичної роботи, використання сучасних онлайн-інструментів та Інтернет-ресурсів в освітньому процесі НУШ.

Сомик Аліна Ігорівна

Лаконічність, цікава, грунтовна інформація, позитивна, дружня та комфортна атмосфера.

Козіна Олена Олександрівна

Чітко продумані організаційні моменти (на пошту прийшов лист із розкладом, покликанням, списком) ‒ не потрібно було нічого шукати. Цікаві лекції, особливо сподобалися лекції Конфедрат Ю.Ю. та П'яст Н.Й. Позитивна атмосфера. Усі викладачі надавали покликання на додаткові корисні матеріали.

Добрацька Олена Петрівна

Щиро дякую команді професіоналів за змістовні курси і якісне викладання. Багато додаткових корисних покликань було під час роботи з відеопрезентацією. Зміст програми охоплює важливі актуальні теми.

Бохун Ірина

Нарешті отримала відповіді на свої питання із викладання в 5-му класі НУШ.

35363738