VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Прийміть вітання, дорогі захисники і захисниці України !

14 жовтня для України є символічною датою. У цей день ми відзначаємо відразу три свята, які є значними для нашої країни. День захисника України, Покрова Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителем українського воїнства в різні часи, та День українського козацтва.

Упродовж століть українські землі від ворогів боронили відважні воїни української землі. Нині на захисті суверенітету України стоять доблесні українські військові та добровольці, які є гідними спадкоємцями духовних цінностей та традицій славних предків.

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди цих знакових для кожного українця свят! Висловлюємо сердечну подяку кожному, хто проявив героїзм, справжній український бойовий дух під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. На вашій сміливості, відданості та небайдужості тримається надія всього нашого народу на мирне небо.

Щиро бажаємо здоров’я, сили духу та Божої благодаті для наснаги на успішні справи в ім’я України. Нехай надалі це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним, а любов до України й людська шана надихають на нові звершення у благородній справі служіння рідному народові!

Схиляємо голови в хвилині мовчання та тихій молитві за всіма героями, які загинули, захищаючи рідну землю.

Слава Україні!

Героям Слава!

42