VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Нагородження переможниці обласного конкурсу «Мама Героя» в Ладижинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Гайсинського району

10 червня 2022 року в Ладижинській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 Гайсинського  району Вінницької області відбулося нагородження переможниці обласного конкурсу «Мама Героя» Бишек Марини.

Слова вдячності лунали переможниці та її учительці за цінування наших Героїв, ушанування їхнього подвигу в літературній творчості, за шану та повагу до матерів наших захисників! Наші воїни стали для нас символом незламності, нескореності та відданості своїй, Богом даній, землі!

Голова Вінницького підрозділу ВГО «Яворина», методист відділу українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Козаченко Олена нагородила переможницю обласного конкурсу «Мама Героя» Бишек Марину за зайняте ІІІ місце, вручила дипломгрошову премію  та книгу від Українського інституту національної пам’яті «УПА. Відповідь нескореного народу».

Волк Світлані Віталіївні, вчительці української мови та літератури, яка допомогла учениці досягти перемоги, вручено подяку та книгу від Українського інституту національної пам’яті «Воїни Дніпра».

Нашому захисникові, добровольцю, Героєві, який нині захищає Україну від окупанта, та його матері передано книги від Українського інституту національної пам’яті «Усна історія російсько-української війни». (З міркувань безпеки імена нашого Героя і його матері не вказуємо.)

Дякуємо матусі, що виховала сина-патріота, для якого Україна – понад усе!

Дякуємо нашому захисникові, який боронитьнашу рідну Україну! Чекаємо Героя та всіх наших оборонників з перемогою над окупантами!

Дякуємо всім нашим захисникам, які тримають стрій та боронять нашу неньку-Україну!

Дякуємо за чудовий твір, за любов до рідної України, до наших воїнів-захисників та шану до їхніх матерів.

СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ! ВЕЛИКА ШАНА МАТЕРЯМ!

Ми маємо пам’ятати, якою високою ціною здобуваємо мир. У нашій Україні 9-й рік точиться російсько-українська війна, яка з 24 лютого 2022 року стала повномасштабною і триває вже понад 100 днів.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

1IMG 45caccf83954924d35c69de1ea7e9b9d V

4IMG 29fd972c06bd29e2ff7db5d87dec8ba4 V

2IMG 20220610 151734 1

3IMG 20220610 161146

Щиро дякуємо за гостинність директорові закладу Галині Володимирівні, педагогічному колективу та всім причетним до випускного вечора «Золоте майбутнє України» в стінах школи.

Випускний в умовах воєнного стану – це вміння передати учням не лише святковість, але й серйозність сьогодення. Коли звучить гордо слово «УКРАЇНЕЦЬ» з уст адміністрації школи та стривожено слово «війна» з уст учнів – це і є те поєднання свята та реального стану, в якому знаходиться наша рідна Україна.

Дякуємо Олексієві Серветнику та Богданові Галайку, працівникам регіонального представництва Українського інституту національної пам’яті, за постійну підтримку в проведенні конкурсу й наданні методичної та історичної літератури.