VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

7 червня 2022 року в режимі онлайн відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді в умовах боротьби за Україну»

7 червня 2022 року в режимі онлайн відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Військово-патріотичне виховання учнівської та студентської молоді в умовах боротьби за Україну». Організаторами круглого столу були Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України, Інститут проблем виховання НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України. З вітальним словом до учасників круглого столу звернулися заступник міністра молоді та спорту України Марія Потапенко, заступник голови комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Боляк.

Актуальні питання щодо  модернізації військово-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді в закладах освіти в умовах боротьби за Україну, національної консолідації і боротьби за українську національну ідентичність в умовах війни Росії проти України у своїх виступах розкрили директор інституту проблем виховання НАПН України І.Д. Бех, президент Національної академії педагогічних наук України В.Г. Кремінь.

В обговорені  проблем та перспектив розвитку військово-патріотичного виховання учнівської молоді в умовах боротьби за Україну, зв’язок фізичного виховання учнівської молоді в закладах освіти з підготовкою до захисту України виступили: Роман Гладковський – провідний спеціаліст директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України; Андрій Боляк- заступник голови комітету ФКіС МОН України, Андрій Ребрина – головний спеціаліст Всеукраїнського центру «Спорт для всіх»; представники ГО «Миротворець» м. Харків.

  В роботі круглого столу брали участь педагогічні та науково-педагогічні працівники КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», представники органів управління освітою територіальних громад відповідальні за патріотичне виховання учнівської молоді,    керівники освітніх установ та закладів освіти, педагогічні працівники Вінницької області.

Адміністрація КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», відділ військово-патріотичного виховання, фізичної культури та основ здоров’я» запрошує долучитися до вайбер-спільноти «Junior Вінницька область» та взяти участь у   наступному семінарі:

09 червня 2022 року в режимі онлайн відбудеться психологічний практикум для фахівців освітньої галузі «Фізична культура» «Психологічна підтримка дітей та молоді під час війни». Початок заходу о 14:00. Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/N7bFvvQLQka73Njy5

31323334353637