VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Вперше проведені курси підвищення кваліфікації для психологів за пропозицією центрів професійного розвитку педагогічних працівників територіальних громад Вінницької області

З 30.05.2023р. до 02.06.2023р. за пропозицією центрів професійного розвитку педагогічних працівників територіальних громад Вінницької області вперше проведені курси підвищення кваліфікації для психологів та консультантів, які здійснюють супровід професійного розвитку працівників психологічної служби.

Навчання пройшло конструктивно з різноманітними практиками: інформаційна та кібербезпека особистості в освітньому процесі НУШ: психологічний аспект; використання технік саморегуляції у подоланні стресу; селф-коучинг (самонаставництво) як технологія професійного розвитку педагога нового часу; розвиток резилієнтності, особистісний ресурс учасників освітнього процесу; створення безпечного середовища для учнів інклюзивної освіти; технології розвитку емоційного міжособистісного інтелекту: практики ННС «Мова життя»; подолання життєвих труднощів: загальні стратегії поведінки та копінг-поведінка тощо.

На конференції з актуальних питань практики «Психологічний супровід педагогічних працівників у системі безперервної освіти» психологи ділились досвідом роботи, запропонували теми, які актуальні сьогодні для психологічної служби центрів професійного розвитку педагогічних працівників.

За відгуками психологів: «Курси змістовні, професійно та фахово наповнені»; «Методи та практики були корисними, буду використовувати як в особистому, так і у професійному житті».

654165426543654465456546

Підготувала: Клименко Л.П.