VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Кафедрою психолого-педагогічної освіти та соціальних наук проведено Всеукраїнську науково - практичну конференцію (з міжнародною участю) «Сучасні підходи та перспективи професійного розвитку фахівців соціономічних професій» (19 червня 2020 року)

КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти», кафедра психолого-педагогічної освіти та соціальних наук 19 червня 2020 р. стали організаторами Всеукраїнської науково - практичної конференції (з міжнародною участю)викладачів, аспірантів, магістрантів та студентів «Сучасні підходи та перспективи професійного розвиткуфахівців соціономічних професій».

Щиро ДЯКУЄМО за цікаві доповіді з якими виступили гості та організатори конференції. Наукові роботи торкалися актуальних проблем соціальної роботи,психологічного супроводу освітніх реформ в діяльності психологічної служби, проблем дитиноцентризму у контексті екології дитинства, питань організації освітнього процесу. Під час конференції зроблено акцент на реалії освіти: особистість педагога під час пандемії Covid 19,використання технології медіації у діяльності фахівців соціономічних професій, удосконалення здоров’язбережувальної компетнтності вчителя, психологічний супровід як пріоритетний напрямок діяльності практичного психолога, розвиток екологічної культури у здобувачів вищої освіти, теорію та методику викладання тощо.

Конференція відбулася у професійній та дружній атмосфері та сприяла плідному робочому спілкуванню з науковцями з різних вузів України.

2аоаоапо

4

9

ш

ВІДГУКИ

  • Каменщук Тетяна Дмитрівна: Тетяна Ромуальдівна, дякуємо за організацію заходу та чудове спікерство.
  • Вдячна за розкіш спілкування з професіоналами. Отримала нові враження, знання, ідеї та нові знайомства (хоча і віртуально). Велика подяка організаторам конферен ції за цікаву, високоякісну, продуктивну, насичену конференцію. Бажаю вам енергії, наснаги й успіхів у подальшій праці.
  • Щиро дякую за організацію. Дуже корисна і практична інформація була почута. Сподобалися викладачі, їх рівень обізнаності! Дуже хочеться в наступний час зустрітися в аудиторіях і познайомитись. всім гарного відпочинку літнього. Будьте здорові і до зустрічі!!!!

 

Конференція картинка