VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

GlobalTeacherPrizeUkraine

Розшукуються вчителі, які Мріють, Надихають, Змінюють! Адже ваше досягнення – це не кількість прожитих років, а те, на скільки життів ви вплинули.

У партнерстві з USAID/ENGAGEПрограмою сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні ми шукаємо вчителів громадянської освіти, які сприяють формуванню особистісних якостей та ціннісних орієнтирів, що мають громадяни демократичного суспільства, навчають громадянської участі та відповідальності.

Переможець спеціальної номінації «Вчитель громадянської освіти» отримає:

  • поїздку на Всесвітній економічний форум 2021 року в Давосі;
  • найсучасніший ноутбук;
  • можливість стати голосом громадянської освіти.

Шкільні вчителі громадянської освіти, заповнюйте заявку на участь у преміїGlobal Teacher Prize Ukraine2020 за посиланням:http://globalteacherprize.org.ua/,приділяючи окрему увагу питанню «Розвиток громадян світу». Розкажіть, як саме Ви інтегруєте концепцію «громадянства світу» у навчальний процес і формуєте відповідального громадянина України. Чому, на Вашу думку, це важливий аспект, від якого залежить успішне майбутнє не лише учнів, а й країн. Не забудьте навести розгорнуті приклади з власної практики викладання предмету “Громадянська освіта” в 10 класі.

Навчаєте громадянської освіти у школі та виховуєте громадянські компетентності у школярів, бо #ВчителіВажливі? Долучайтеся до нас!

95535857 1089778361390710 8338877952364118016 o