VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

7 травня 2019 року директори закладів загальної середньої освіти Вінницької області взяли участь у роботі міжсекторального круглого столу «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні»

7 травня 2019 року директори закладів загальної середньої освіти Вінницької області взяли участь у роботі міжсекторального круглого столу «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні», що відбувся на базі КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».

З вітальним словом до учасників звернулась Скорбун І. - координатор освітнього проекту «Профілактика неінфекційних захворювань серед учнівської молоді», представник благодійного фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» (м. Київ).

У роботі круглого столу взяли участь :

Гусєв В.Г. – зав. відділу основ здоров’я КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».

Васильчук Т.І.- головний лікар обласного Центру здоров’я. Координатор медичного компоненту.

Продиус П.Г. – головний лікар Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного диспансеру.

Глухенький С.А. - Вінницька обласна організація товариства червого хреста України. 

Представники пілотних шкіл в рамках проекту ВООЗ «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні»:

Михайлова І.В.- заступник директора ЗОШ І- ІІІ ст. № 27 м. Вінниці.

Мельник В.І.- директор школи ЗОШ І- ІІІ ст. Могилів – Подільського району.

Хлевна О.Я.- заступник директора Гайсинської ЗОШ І- ІІІ ст. №4.

Обговорювались питання щодо роботи та значення Вінницького обласного Центру здоров’я у популяризації здорового способу життя та профілактики інфекційних захворювань, концептуальні засади збереження та зміцнення здоров’я учнів у закладах загальної середньої освіти.

Про шляхи активізації співпраці Вінницького обласного клінічного високоспеціалізованого ендокринологічного центру з навчальними закладами області розповів головний лікар ВОКВЕЦ Продиус П.Г.

 Підсумовуючи роботу круглого столу, його учасники проаналізували результати оцінки індексу здоров’я закладу освіти, плани заходів щодо реалізації освітнього компонента «Профілактика неінфекційних захворювань серед учнівської молоді» у рамках Проекту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) «Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні».

IMG E2298IMG E2300IMG E2301IMG E2302