VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Представників органів місцевого самоврядування привітали з професійним святом

6 грудня, в приміщенні обласної Ради відбулися урочисті збори з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування. Депутатів обласної Ради, місцевих рад та посадових осіб представницьких органів області привітали голова обласної Ради Анатолій Олійник, голова облдержадміністрації Валерій Коровій, керуючий справами виконавчого комітету Вінницької міської ради Сергій Чорнолуцький.

Анатолій Дмитрович підкреслив, що у цивілізованих країнах саме до органів місцевого самоврядування є найбільша довіра, тому наступні вибори до місцевих рад мають проходити на новому законодавчому рівні.

Вітаючи присутніх, Валерій Коровій зазначив, що ми живемо у непростий для України час, у час випробовувань і можливостей. Коли завдяки реформі децентралізації збільшуються не лише повноваження, а й відповідальність представників органів місцевого самоврядування перед своїм виборцем. Голова облдержадміністрації побажав успіхів у розбудові Вінниччини, витримки та єдності.

З нагоди Дня місцевого самоврядування та за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм нагороджено Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради Дровозюка Степана Івановича, ректора комунального вищого навчального закладу "Вінницька академія неперервної освіти".

Урочистості завершились святковим концертом у виконанні творчих колективів області.

Детальніше за посиланням https://vinrada.gov.ua/predstavnikiv-organiv-miscevogo-samovryaduvannya-privitali-z-profesijnim-svyatom.htm

297fe390230dedb6c68d5bcbc60327ad
Джерело: https://vinrada.gov.ua/predstavnikiv-organiv-miscevogo-samovryaduvannya-privitali-z-profesijnim-svyatom.htm