VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проект «Управління системою освіти територіальних громад: досвід країн Вишеградської четвірки для України» 2018 рік

4 грудня у м. Вінниця розпочалися тренінги для представників об’єднаних територіальних громад Вінницької області у рамках проекту «Управління системою освіти територіальних громад: досвід країн Вишеградської четвірки для України».

Проект реалізовується ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини» за підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду.

Учасниками тренінгу стали 30 представників 16 ОТГ Вінницької області, а саме представники органів місцевого самоврядування, закладів освіти та громадськості.

У рамках програми тренінгів 4 грудня учасники розглянули такі теми: актуальний стан системи освіти в ОТГ, діагностика умов розвитку системи освітніх послуг в громаді, розробка SWOT-аналізу, оптимізація освітньої мережі в громаді України.

3-х денний тренінг для 30 представників 15 ОТГ Вінницької області відбудеться 4-6 грудня у м. Вінниця.

Головні теми тренінгу:

- Стратегічне планування розвитку освіти ОТГ;

- Процес оптимізації системи освіти ОТГ;

- Досвід та кращі практики країн Вишеградської четвірки у сфері управління та оптимізації системи освіти у територіальних громадах.

Тренінг проводитимуть провідні українські та міжнародні експерти з Польщі, Чехії, Угорщини та Словаччини.

Організатори забезпечуються проживання, харчування та роздаткові матеріали для учасників.

Усіх зацікавлених просимо до 17:00 26 листопада надіслати заповнену анкету для участі.

Деталі за посиланням: http://www.rc.vn.ua/zaproshuyemo-predstavnikiv-gromad-do-u…/

Проект реалізовується ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини» за підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду.

Головною метою проекту є підвищення ефективності управління системою освіти територіальних громад України шляхом поширення досвіду та кращих практик країн Вишеградської четвірки.

Міжнародна конференція відбудеться 7 грудня 2018 року у концерт залі ресторану «Mont Blanc» (м. Вінниця, вул. Соборна, 34). Початок о 10:30, реєстрація учасників розпочнеться о 09:30.

Міжнародна конференція є підсумковим заходом у рамках однойменного проекту, який реалізовує ГО «Ресурсно-інформаційний центр «Громади Вінниччини» у Вінницькій області за підтримки Міжнародного Вишеградського Фонду. Партнерами проекту є вісім організацій з України, Польщі, Чехії, Словаччини та Угорщини.

Головною метою проекту є підвищення ефективності управління системою освіти територіальних громад України шляхом поширення досвіду та кращих практик країн Вишеградської четвірки.

Проект передбачає проведення циклу тренінгів для 15 громад Вінницької області та створення методичного посібника у сфері управління системою освіти територіальних громадах на основі досвіду країн Вишеградської четвірки.

Учасниками Міжнародної конференції стануть понад 100 осіб - партнери та експерти проекту з України, Польщі, Чехії, Угорщини та Словаччини, представників органів місцевого самоврядування, органів влади, сфери освіти, громадськості та інших зацікавлених осіб.

У рамках програми заходу будуть представлені практичні аспекти у сфері управління, планування та оптимізації системи освіти територіальних громад, а також досвід та кращі практики країн Вишеградської четвірки. Програмою також передбачено індивідуальне спілкування, консультації експертів та обмін досвідом.

Організатори забезпечують харчування учасників Міжнародної конференції.

Детальна інформація на сайті: http://www.rc.vn.ua/pres-anons-mizhnarodno%D1%97-konferenc…/

Деталі за посиланням: http://www.rc.vn.ua/4-grudnya-vidbuvsya-pershij-den-trenin…/

IMG 20181205 131039

IMG 20181204 124416

IMG 20181205 120436

IMG 20181205 131050

IMG 7d8c65f971fdeec77f1142c4461287b2 V