VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Навчально-методичний семінар для педагогічних працівників області з питань взаємодії з батьківською громадою «Родинна твердиня»

Кінець жовтня – початок листопада для Вінницької академії неперервної освіти традиційно знаменний проведенням навчально-методичного семінару для педагогічних працівників області з питань взаємодії з батьківською громадою «Родинна твердиня». Семінар проводиться спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Міжнародний шкільний проект Україна – США». Цього року учасники семінару дізналися про методи роботи з батьками в умовах реалізації концепції «Нова українська школа», коли батьки учнів та педагоги починають працювати в умовах партнерства.

Серед учасників семінару, окрім вчителів середніх загальноосвітніх навчальних закладів, вперше були вихователі дошкільних навчальних установ, які з цікавістю сприймали усе, що відбувалося під час презентацій, активно працювали в малих групах. Це говорить про те, що програма «Родинна твердиня» є універсальною і проблеми налагодження конструктивного контакту з батьками є на всіх рівнях. Традиційно кожний учасник отримав тематичну літературу та електронний варіант посібника «Родинна твердиня» для можливості працювати вже безпосередньо у своєму навчальному закладі.

Дякуємо всім учасникам, координаторам проекту – Олегу та Галині Каргіним, педагогу та журналісту з США Джері Гібору; Тетяні Галич, яка є керівником проекту у Вінницькій області та проректору з міжнародного співробітництва Олені Герасімовій, яка є куратором таких семінарів. Сподіваємось на нові зустрічі в наступному році.

IMG 0921

IMG 0922

IMG 0923

IMG 0924

IMG 0925

IMG 0926

IMG 0927

IMG 0928