VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Серпнева конференція працівників освіти Якушинецької сільської ради

28 cерпня, відповідно до планових заходів, відбулася серпнева конференція працівників освіти Якушинецької сільської ради.

Упродовж пленарної частини заходу розглядалися питання підведення підсумків 2017-2018 навчального року та окреслювалися завдання на новий, 2018-2019 навчальний рік.

До участі у роботі конференції приєднались і працівники КВНЗ Вінницька академія неперервної освіти”: проректор з науково-педагогічної роботи Ольга Рябоконь; професор, зав. кафедрою екології, природничих та математичних наук Олександр Мудрак; доцент кафедри екології, природничих і математичних наук Віктор Поліщук.

Від імені керівництва КВНЗ “Вінницька академія неперервної освіти” виступила проректор з науково-педагогічної роботи Ольга Рябоконь. Вона привітала освітян із наступаючим 2018-2019 навчальним роком, подякувала за плідну працю та запевнила, що у межах підписаної угоди, освітяни Якушинецької громади можуть розраховувати на постійну підтримку академії, щодо реалізації всіх намічених заходів, оскільки в нас лише одна спільна мета – новий вмотивований учитель та учень. Також були намічені плани про співпрацю щодо облаштування нового освітнього середовища природничого спрямування.

У цілому захід пройшов у творчій, конструктивній атмосфері.