VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Перемога на конкурсі кращих практик у сфері громадянської освіти та електронної демократії в навчальних закладах

16.03.2018 у Києві проходив Фестиваль кращих практик у сфері громадянської освіти та електронної демократії в навчальних закладах, де представляли та нагороджували кращі кейси з усієї України.

Фестиваль проходив у межах проекту «Громадянська освіта та електронна демократія в навчальних закладах». Захід був спрямовани на популяризацію інструментів е-демократії та продемонстрував освітянам, як ці інструменти можна і потрібно використовувати у освітніх заладах. Проект реалізується Академією навичок (http://skillsacademy.com.ua/), Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, Українською Студентською Спілкою, за підтримки партнерів: Програма EGAP, Фонд Східна Європа, Швейцарська Конфедерація, Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти МОН. Фестиваль відбувся в рамках Всеукраїнського проекту "Громадянська освіта та електронна демократія в навчальних закладах"

Під час фестивалю дипломом першого ступеню було нагороджено розробку щодо використання інтернет-спільнот педагогів зав. кафедрою управління та адміністрування професора Н.Василенко та ст. викладача кафедри С.Пойду.
Переможці конкурсу отримали можливість розповісти на широкий загал про свої розробки.
Доповідь С.Пойди щодо використання творчих фахових інтернет-спільнот викликала зацікавлення та схвальну реакцію присутніх.




Фото заходу за посиланням: https://goo.gl/8MwtRU

Презентаційні матеріали тут http://bit.ly/2FRlQiM