VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Всеукраїнська нарада регіональних координаторів з питань адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів проекту «Вчимося жити разом»

05 – 06 грудня 2017 року у місті Києві відбулася Всеукраїнська нарада регіональних координаторів з питань адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів проекту «Вчимося жити разом». Метою було проаналізувати стан виконання плану дій на 2017-2018 роки з питань зазначених вище у всіх регіонах України.  Вінницьку область    представляли регіональний координатор проекту – Гусєв В.Г. (завідувач відділу  ВПВ основ здоров’я та фізичної культури КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти) та регіональний координатор проекту початкової освіти Гальчевська Н.А. (методист відділу початкового навчання КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти) .

У ході наради розглядалися питання:

  • стану виконання плану заходів щодо адвокації, планування, впровадження проекту «Вчимося жити разом» в регіонах (презентації регіональних координаторів щодо стану виконання заходів);
  • пріоритетних заходів плану дій на 2017-2018 роки щодо моніторингу та оцінки проекту «Вчимося жити разом»;
  • презентації та обговорення результатів тестового функціонування он-лайн курсів «Вчимося жити разом» та «Основи здоров’язбережних компетентностей»;
  • політики МОН України щодо організації навчання учнів, підготовки вчителів і створення сприятливого навчального середовища в рамках нового освітнього закону.

Зворотній зв’язок за результатами проведеної роботи (робота в групах «Пропагандисти», «Методисти», «Учителі», «Інтегратори») щодо адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів проекту «Вчимося жити разом» дав можливість кожному учаснику проаналізувати, усвідомити інформацію та спланувати подальший план дій у регіоні.

Слід зазначити, що Вінницька  область за рейтингом обізнаності педагогічних працівників з питань здоров’язбережувальної  компетентностей та проходження он-лайн курсів «Вчимося жити разом», «Основи здоров’язбережувальної  компетентності» займає  сьоме  місце серед усіх регіонів.

Дякую педагогічним працівникам  Вінницької  області за підтримку в реалізації заходів, зацікавленість, відповідальність та сподіваюсь на подальшу співпрацю.