VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Система інноваційних технологій у форматі EdCamp (національні (не)конференції) на Вінниччині

 



У 2014 році впроваджено систему інноваційних технологій у форматі EdCamp (національні (не)конференції) в Україні. Саме цей формат був визнаним 6-им у світовому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року. 
Демократичний формат EdCamp Ukraine – це унікальна платформа професійного зростання для вчительства України, яка ґрунтується на принципах безкоштовності, незалежності та вільної ініціативи. Завдяки новому дискусійному формату, учасниці й учасники самі у перший день (не)конференції визначають перебіг її роботи, вибираючи ті сесії, які відповідають їхнім потребам та інтересам.
    Формат EdCamp в Україні реалізується через національні (не)конференції, які щоразу збирають педагогів з усієї країни, а також як міні-EdCamp’и – для педагогічних спільнот міст і сіл в регіонах.
Вінниччина, як і інші регіони України не залишилися осторонь питання професійного зростання педагогів. Натхненниками руху EdCamp у області є вчителі-експерти Microsoft Стромило Іван, вчитель інформатики школи №35 м. Вінниця, Пойда Сергій, викладач Вінницької академії неперервної освіти, кандидат педагогічних наук, Микола Заболотний, учитель фізики, математики, інформатики НВК с. Лучинець Мурованокуриловецького району.
З метою впровадження нових форм та методів роботи вчителя на базі НВК «СЗШ І-ІІІ ст. № 1-гімназія» смт Муровані Курилівці відбувся І районний mini- EdCamp «Застосування нових освітніх технологій як спосіб реалізації Нової української школи».
За результатами продуктивного спілкування народилося багато ідей і спільних проектів: саме в цьому й полягає так званий «ефект довгого хвоста» – продовження обговорення, діяльності, продукування ідей уже після завершення події.
 
Переглянути фото mini- EdCamp «Застосування нових освітніх технологій як спосіб реалізації Нової української школи» можна за посиланням: https://photos.app.goo.gl/FDFl1U2sT90mKm2j1