VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Міжнародне стажування освітян р. Литви у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»

В рамках співпраці між КВНЗ «Академія неперервної освіти» та Центром підвищення кваліфікації учителів м. Каунас республіки Литви, 10-12 жовтня 2017 р. відбулось стажування литовських освітян на чолі з директором Департаменту освіти Віргінюесом Мажейка та радником мера м. Каунасу Віргінією Рупайнене.

Візит делегації в академію розпочалось зі знайомством роботи музею «Освіта Вінниччини», яку провів доктор історичних наук, професор О. Струкевич. Офіційну зустріч «круглого столу» з гостями та працівниками академії відкрили заступник директора Департаменту освіти та науки Вінницької ОДА О. Чорна, ректор академії С. Дровозюк та голова Вінницької обласної організації Профспілки освітян та науковців С. Пугачов. Обговорювались питання змісту сучасної освіти як України так і Литви – вимоги та виклики сьогодення та обмінювались досвідом в освітянській галузі.     

Під час стажування учасники делегації відвідували навчальні заклади м. Вінниці та Вінницької області, зустрічались з керівництвом Вінницької ОДА, м. Вінниці та м. Хмільник, які у свою чергу продемонстрували успіхи у педагогічній діяльності.