VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Всеукраїнська нарада з питань адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів проекту «Вчимося жити разом» (2)

24-25 квітня 2017 року в м. Києві за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) відбулася Всеукраїнська нарада з питань адвокації, планування, впровадження, моніторингу та оцінки заходів проекту «Вчимося жити разом». В роботі наради брали  участь регіональні координатори з 24 областей України та м. Києва.

  Метою проекту «Вчимося жити разом» є  навчання та формування у дітей і підлітків життєвих навичок  які сприяють соціальній злагодженості, полегшенню адаптації до нових життєвих обставин, відновленню психологічної рівноваги, розбудові здорових стосунків тощо. Прикладом таких життєвих навичок є позитивна самооцінка, ефективне спілкування, співчуття, попередження та розв’язування конфліктів, протистояння негативним соціальним впливам, самоконтроль, керування стресами, мотивації успіху, аналіз проблем і прийняття виважених рішень, критичне і творче мислення, активна громадська позиція тощо. Саме на формування цих компетентностей спрямований зміст освіти «Нова Українська Школа».

 Проект «Вчимося жити разом» має повне ресурсне забезпеченняhttp://autta.org.ua/ua/resources/learning-to-live-together/, а також статистично доведену ефективність впливу на знання, ставлення, уміння та поведінкові практики учнів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Ефективність проекту визначалась шляхом проведення он-лайн опитування за процедурою «ДО» та «Після». В он-лайн опитуванні  прийняли участь  понад 60тисяч учнів та 3тисяч вчителів 1-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Дніпропетровської, Донецької, Луганської, Запорізької та Харківській областей. Детальніше з результатами оцінки ефективності проекту за 42 індикаторами можна ознайомитися за посиланнямиhttp://autta.org.ua/ua/Advocacy/

 В процесі впровадження проекту «Вчимося жити разом» в загальноосвітніх навчальних закладах  Вінницької області  передбачається забезпечення  навчально-методичними  матеріалами   вчителів та учнів,  впровадження інноваційних он-лайн курсів для масової підготовки вчителів з методики викладання курсів на засадах компетентнісного підходу.

1i

2i

3i