VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Школа неперервного науково – методичного зростання освітян

06 березня на базі Барської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та 07 березня 2017 року на базі  КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» відбулося засідання Школи неперервного науково-методичного зростання освітян  для творчо працюючих вчителів хімії Барського, Вінницького районів та м. Вінниці. Тема засідання «Сучасний підручник як інструментарій компетентнісно орієнтованого навчання: шляхи ефективного впровадження».

Перед педагогами виступила Тамара Михайлівна Гранкіна,  заслужений вчитель України, головний редактор науково - методичного журналу «Хімія» видавнича група «Основа», автор підручників: «Хімія.8 клас», «Хімія.9 клас» та методичних розробок для вчителів хімії. Тамара Михайлівна звернула увагу  педагогів на те, що підручник має стати першою книгою, яка знайомить дитину з хімією.  Автор розкрила основні принципи, враховані неюпри написанні підручника:розмовний стиль викладу матеріалу, науковість, наочність, доступність, повторюваність, патріотичність, емоційність і незвичайність.    Т. М. Гранкіна  приділила увагу питанням  компетентнісного підходу під час вивчення хімії у школі, формуванню навичок роботи в учнів з хімічними речовинами при проведенні експерименту.

Як головний редактор науково-методичного журналу «Хімія»,  Тамара Михайлівна запросила усіх вчителів до співпраці.

Засідання Школи  пройшло плідно,  конструктивно, креативно, цікаво. Учителі знайшли відповіді на важливі для них запитання,  висловили подяку Т. М. Гранкіній  та організаторам зустрічі.