VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

КВНЗ «ВІННИЦЬКА АКАДЕМІЯ НЕПЕРЕРВНОЇ ОСВІТИ» ОТРИМАВ НАГОРОДУ І СТУПЕНЯ У ВОСЬМОМУ МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ «ІННОВАТИКА В СУЧАСНІЙ ОСВІТІ – 2016»

Комунальний вищий навчальний заклад «Вінницька академія неперервної освіти» разом з 12-ма закладами освіти області з 25 по 27 жовтня 2016 року взяли участь у Восьмому міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті - 2016.

В оргкомітет форуму для участі у конкурсі за тематичними номінаціями від Вінницької області були представлені роботи: комунального вищого навчального закладу «Вінницька академія неперервної освіти», 10-ти загальноосвітніх, 1-го дошкільного навчального закладу м. Вінниці.

За рішенням оргкомітету Восьмого міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті – 2016» комунальний вищий навчальний заклад «Вінницька академія неперервної освіти» отримав нагороду «ЛАУРЕАТ КОНКУРСУ І СТУПЕНЯ» - ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ ТА ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА І СТУПЕНЯ в номінації «Сучасні інформаційні системи, технічні засоби навчання, технології та рішення для впровадження в освітню практику».

Під час форуму 2016 року Комунальний вищий навчальний заклад «Вінницька академія неперервної освіти» провів круглий стіл на тему: «Інноваційно-технологічний аспект розвитку фахової компетентності педагогічних працівників у навчальних закладах Вінницької області». Всі учасники отримали іменні «Сертифікати доповідача круглого столу». У виступах вінничан педагогічному загалу представлені інноваційні технології та розробки, які створені і використовуються у закладах середньої та дошкільної освіти Вінницької області.

На стенді академії 25 жовтня 2016 року було проведено 10 майстер-класів за різною тематикою. Всі педагогічні працівники, що проводили майстер-класи, отримали іменні «Сертифікати доповідача майстер-класу».

За рішенням оргкомітету Восьмого міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті – 2016» навчальні заклади, що брали участь у конкурсі, отримали: 
НАГОРОДУ «ЛАУРЕАТ КОНКУРСУ І СТУПЕНЯ» - ЗОЛОТУ МЕДАЛЬ та ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА КОНКУРСУ І СТУПЕНЯ, а також дипломом «За активне впровадження інноваційних технологій у процес навчання і виховання» – 8 загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів:

  1. Комунальний заклад «НВК: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія № 6 Вінницької міської ради». Директор Тітова Наталія Анатоліївна
  2. Комунальний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 10 Вінницької міської ради». Директор Куца Світлана Валентинівна.
  3. Заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 12 Вінницької міської ради». Директор Богар Наталія Василівна.
  4. Комунальний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 Вінницької міської ради». Директор Малінін Володимир Володимирович.
  5. Заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 22 Вінницької міської ради». Директор: Розторгуєва Галина Семенівна.
  6. Комунальний заклад «Спеціалізована загальноосвітня школа І ступеня з поглибленим вивченням іноземних мов № 25 Вінницької міської ради». Директор Нечипорук Олена Миколаївна.
  7. Комунальний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 35 Вінницької міської ради». Директор Нальотова-Дубкова Тетяна Григорівна.
  8. Дошкільний навчальний заклад № 72 Вінницької міської ради. Завідуюча Волкова Наталія Іванівна.

НАГОРОДУ «ЛАУРЕАТ КОНКУРСУ ІІ СТУПЕНЯ» - СРІБНУ МЕДАЛЬ та ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА КОНКУРСУ ІІ СТУПЕНЯ, а також дипломом «За активне впровадження інноваційних технологій у процес навчання і виховання» – 3 загальноосвітніх навчальних заклади:

  1. Комунальний заклад «Гуманітарна гімназія № 1 ім. М.І. Пирогова Вінницької міської ради». Директор Свіржевський Микола Петрович.
  2. Заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 14 Вінницької міської ради. Директор Козлов Олександр Леонідович.
  3. Заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 36 Вінницької міської ради. Директор Нечипорук Елла Василівна.
  4. 2 11 16