VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

7 червня 2022 року в онлайн режимі було проведено Всеукраїнський організаційний семінар «Активне літо для українських дітей»

З метою використання кращого досвіду і сприяння закладам освіти в організації фізкультурно-оздоровчої роботи під час літніх канікул Міністерство освіти і науки України започаткувало проєкт «Будь активним заради Миру», який об’єднав Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Рух Олександра Педана «Junior», ГО «UkraineActive», Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Українсько-швейцарський проєкт «Діємо для здоров’я», ГО «U-sport», спортивні федерації за підтримки Міжнародного дитячого фонду ЮНІСЕФ. В рамках проєкту 7 червня 2022 року в онлайн режимі було проведено Всеукраїнський організаційний семінар «Активне літо для українських дітей».

В роботі семінару брали участь педагогічні та науково-педагогічні працівники КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», працівники Вінницького обласного відділення комітету з ФКіС МОН України, управління освіти і науки Департаменту соціальної політики облдержадміністрації, представники органів управління освітою територіальних громад, керівники та вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти Вінницької області.

З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся Олег Єресько Генеральний директор директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти МОН України.

Актуальні питання щодо фізкультурно-оздоровчої роботи в закладах освіти, під час літніх канікул; залучення вчителів фізичної культури для проведення фізкультурно-оздоровчих занять, поновлення діяльності спортивних гуртків, які працювали в закладах освіти розкрили заступник голови комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Боляк, начальник відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України Галина Коломоєць, директор Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді Андрій Лісота. З презентацією проєкту «Цікава фізкультура на канікулах» виступив голова федерації «Спорт заради розвитку» Олексій Качан. В рамках проєкту передбачена робота Всеукраїнського розкладу спортивно-оздоровчих гуртків, які будуть розміщені на сайті МОН України.

22232425262728