VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Відбулися онлайн-зустрічі з вчителями природничої галузі Могилів-Подільського, Жмеринського, Тульчинського та Хмільницького районів

У 2022/2023 навчальному році освітня реформа "Нова українська школа" буде активно впроваджуватися у базову школу. Вчителі та учні 5-х класів розпочнуть працювати за новим Державним стандартом базової середньої освіти, новими модельними навчальними програмами та підручниками.

З метою надання методичної допомоги щодо організації освітнього процесу у 5-х класах з 9 по 12 травня відбулися онлайн-зустрічі з вчителями природничої галузі Могилів-Подільського, Жмеринського, Тульчинського та Хмільницького районів.

        Під час цих зустрічей обговорили питання щодо обрання модельної навчальної програми інтегрованих курсів природничої галузі, підручників, створення власної начальної програми.

        Перед вчителями виступили спікери зустрічі: Рябоконь О.В., проректор з науково-педагогічної роботи, Степанова Л.В., завідувачка лабораторії хімії, Опаренюк Г.А., завідувачка лабораторії біології та екології, Уманська Т.В., завідувачка лабораторії географії та природознавства.

         Зустрічі пройшли цікаво, корисно та інтерактивно.

Ці слова учасників онлайн – зустрічі: " Щиро дякую за з таку важливу інформацію", " Дякую за корисні поради. Питання будуть і зустрічі потрібні", "Дякуємо за корисні поради", "Дякуємо за конструктивне подання завдань", "Дякую за зустріч. Рада була Вас усіх бачити. Величезне спасибі за корисну і цікаву інформацію, за певне налаштування на роботу. Ми Вас не підведемо", "Дякую за змістовну інформацію. Вам бажаю моральної стійкості, витримки і миру. Героям слава!".

Дякуємо усім нашим колегам за таку високу оцінку нашої з Вами спільної роботи.

160520222

160520223