VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Щодо підручників для 5 класу, створених за результатами пілотування НУШ у 5-х класах

Видавництво «Ранок» отримало відгуки, рекомендації та пропозиції від учителів і методистів закладів освіти Вінницького регіону щодо розроблених видавництвом навчальних посібників, які використовуються в освітньому процесі у 5-х пілотних класах НУШ у межах інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня щодо реалізації Державного стандарту базової середньої освіти. Поєднавши теоретичні засади зі створення підручників із досвідом роботи вчителів, урахувавши їх зауваження та пропозиції, видавництво «Ранок» підготувало нові сучасні підручники для 5 класу.

Завдяки нашим спільним зусиллям, співпраці з педагогами-практиками Вашого регіону в підручниках видавництва «Ранок» було втілено передовий світовий досвід та кращі надбання сучасних педагогічних технологій. Дякуємо за співпрацю та ефективний зворотний зв’язок у процесі апробації та пілотування НУШ у 5-х класах.

Зазначені підручники отримали гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (наказ МОН України від 08.02.2022 № 140) та братимуть участь у конкурсному відборі підручників (крім електронних) для здобувачів повної загальної середньої освіти і педагогічних працівників у 2021–2022 роках (5 клас).

Ознайомитися з підручниками для 5 класу видавництва «Ранок» можна за посиланням https://i-ranok.com/ або за посиланнями, наведеними в Додатку 1 до цього листа. Зазначимо також, що кожний підручник має супровід, який зробить роботу вчителя більш ефективною, а саме: електронний додаток до підручника на інтерактивній платформі IZZІ, спільноти в соціальній мережі Facebook і у Viber, щотижневий супровід у вигляді майстер-класів і вебінарів, консультацій на актуальні теми.

1впвпвп14022022

Видавництво «Ранок» завжди виконує свої зобов’язання і гарантує своєчасний та якісний друк підручників, а також підтримку освітнього процесу протягом навчального року.

Сподіваємося, що результати нашої спільної праці будуть оцінені педагогами Вашого регіону, та просимо сприяти ознайомленню з підручниками видавництва вчителів, методистів, директорів закладів загальної середньої освіти.

З повагою В. В. Круглов, директор видавництва «Ранок»