VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Змішане та дистанційне навчання – віддалена співпраця в класі з інтерактивним обладнанням

Сьогодні інтерактивні панелі використовуються в багатьох класних кімнатах. Але чи знаєте ви, що вони незамінні помічники для віддаленого та змішаного навчання, якщо є надійне інтернет-з’єднання?

Використання інтерактивного обладнання дозволяє учням, які мають доступ до інтернету, брати участь у спільних уроках з дому, незалежно від того, хворіють  вони чи застрягли вдома через негоду. При чому мова йде не лише про демонстрацію навчального контенту від вчителя учням на віддаленні, а й зворотній зв’язок, коли учень з дому може використовувати дошку,  яка знаходиться в класі. Іноді буває, що під час використання мультимедійного дисплея, не лише учні, а й вчитель відсутні у навчальному закладі і це не впливає на якість заняття.

Використання такого обладнання у змішаному навчанні, має додаткову перевагу,  дозволяючи вчителям переглядати зміст уроку збереженого на шкільному обладнанні або у хмарі, до того, як учні прийдуть до школи. Таким чином, можна більш ефективно використовувати навчальний час для вивчення нової інформації, а не для частого перефразування того самого матеріалу.

Інтерактивний урок в реальному часі

Сьогодні школи можуть бути закриті з різних причин, включаючи погодні умови чи хворобу. Завдяки програмному забезпеченню для проведення уроків ActivInspire та підключенню до інтернету ваш клас не втрачає жодних можливостей навчального процесу.  Вчителі можуть дистанційно ділитися уроками в режимі реального часу з учнями як у класі, так і вдома.

Дзеркальне відображення пристрою покращує пояснення та надає якісні зразки роботи. Діти можуть дивитися живу трансляцію з дому, замість покладатися на книгу або однобічне відео.

Учні можуть відразу ж ставити питання, отримувати уточнення вчителя, щоб лишатись зі вчителем «на одній хвилі».

Знайомі навчальні додатки для віддаленого навчання

Інтерактивні дисплеї створюють умови для якісної віддаленого та змішаного навчання. При використанні Google Classroom з інтерактивними панелями Promethean ви можете використовувати багато навчальних додатків, розвиваючих ігор та іншого програмного забезпечення для проведення уроків. Незалежно від того, чи потрібно вам поділитися документом, набором слайдів або електронною таблицею для учнів в класі та на віддаленні,  інтерактивна панель старанно працює для вчителів, тому їхня робота в довгостроковій перспективі спрощується.

При використанні інтерактивного дисплея ActivPanel з Google Classroom учні можуть надсилати домашні завдання та роботи прямо до своїх цифрових портфоліо. Вчителі також можуть аналізувати отримані роботи учнів та надсилати повідомлення через програму. Віддалена співпраця у навчанні – це хвиля майбутнього, тому почніть готувати своїх учнів до завтрашнього дня вже сьогодні за допомогою інтерактивних панелей від Promethean.

Цифрова нескінченна дошка – основний інструмент уроку

Найнеприємніше у фізичних дошках – це рутинна інформація, яку потрібно залишити. Вивчене, домашні завдання та багато іншого займають цінне місце. Віддалена співпраця у класі з інтерактивними дошками чи панелями вирішує цю проблему, надаючи необмежений простір для роботи.

Потрібен ще один приклад? Чи потрібно залишити домашнє завдання, яке потрібно зробити? Бажаєте намалювати восьминога, щоб пояснити складну ідею? Ви можете робити це на одній дошці.  Це також допомагає показати поступовий рух вашого уроку, відстежуючи, про що ви кажете, над чим ви працюєте і з якою швидкістю ваші учні засвоюють матеріал.

Співпраця вчителів в школі

Використовувати інтерактивну панель можна не лише з учнями, та навіть в середині педагогічного колективу. Відображайте спільні розклади занять, одночасно для вчителів що присутні на нараді та для тих хто знаходиться на віддаленні. Залучайте вчителів для спільного планування діяльності навчального закладу, творчих вечорів, екскурсій разом використовуючи зручний цифровий інструмент. Провести  такий  мозковий штурм  легко навіть якщо вчителі не присутні фізично. Налаштувати збори віддалено також простіше завдяки розкладу на дошці, який можна задокументувати та поділитись з іншими.

Віддалені зустрічі займають менше часу і доступніші для вчителів, які займаються кількома завданнями, яким доводиться багато планувати уроки в кількох класах. Віддалена співпраця з інтерактивними дошками заощаджує ваш час, надаючи гнучкі можливості для віддаленої роботи.

Віртуальний клас в реальному  навчанні

Одна з найдивовижніших особливостей віддаленої співпраці у класі з інтерактивними панелями полягає в тому, що вона дає всім учням можливість взяти участь в одному уроці. Такий мультиборд  працює будь-де, якщо у вас є підключення до інтернету, тому в такому форматі не існує перших чи останніх рядів. Віддалене навчання з використанням інтерактивної панелі усуває розрив між будинком та школою, забезпечуючи рівний доступ для всіх учнів. Віддалена співпраця позитивно впливає на мотивацію учнів, збільшуючи залученість в навчальний процес.

Легко підключайте будь який тип пристрою:  додаток Promethean працює на пристроях Apple та Android, а також на комп’ютерах Windows та Mac.

Перегляньте комплекти мультимедійного обладнання для змішаного та дистанційного навчання, які ми для вас підібрали. А краще задайте питання турботливим консультантам у формі.

прометеус сайт