VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

4 листопада 2021 року на базі Національної академії педагогічних наук України відбулися Перші Всеукраїнські педагогічні читання пам’яті О.Я. Савченко на тему: «ОЛЕКСАНДРА ЯКІВНА САВЧЕНКО. УРОКИ СПІВПРАЦІ І СПІЛКУВАННЯ»

   Організатором заходу став відділ початкової освіти імені О.Я.Савченко Інституту педагогіки НАПН України. У педагогічних читаннях взяли участь численні науковці і практики з усіх регіонів України.

   Відкрив Педагогічні читання академік Кремень В.Г., президент Національної академії педагогічних наук України, який окреслив віхи становлення і впровадження в практику наукових ідей О.Я.Савченко.

     З доповідями виступили академіки НАПН України Сухомлинська О.В., Бібік Н.М., Богуш А.М., Ляшенко О.І., Мальований Ю.І., а також відомі науковці і вчителі-практики з різних освітніх закладів України, зокрема: Н.В.Кічук, Я.П.Кодлюк, Л.В.Коваль, С.О.Скворцова, Л.Л.Хоружа, Т.С.Прошкуратова та ін.

     Від Вінниччини з доповіддю «Екологія душі Олександри Савченко» виступила доктор педагогічних наук, професор кафедри екології, природничих та математичних наук КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Тарасенко Галина Сергіївна, яка висвітлила історичні віхи розвитку науково-методичного співробітництва академіка О.Я.Савченко з освітянами міста й області.

Пед.читання 21