VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проведено вебінар «Попередження насильства в закладах освіти: загальношкільний підхід»

19 квітня 2021 року на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» в он-лайн режимі проведено вебінар «Попередження насильства в закладах освіти: загальношкільний підхід».

Захід пройшов за підтримки ІІТО ЮНЕСКО, БФ «Здоров’я жінки і планування сім’ї». В роботі вебінару взяли участь представник фонду Тетяна Слободян, проректор КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Ольга Рябоконь, завідувач відділу управління освітніми закладами Валентина Ковальчук, завідувач відділу військово-патріотичного виховання, основ здоров’я і фізичної культури Віктор Гусєв та команди шкіл Вінницької області в складі: директор школи, заступник директора з виховної роботи, практичний психолог, соціальний педагог, класні керівники. Навчання було організоване за методичним посібником "Попередження насильства у закладах освіти", який схвалений для використання у закладах загальної середньої освіти комісією з психології та педагогіки науково-методичної ради МОН України.

В процесі роботи були розкриті    чинники та причини  насильства в закладах освіти,   визначені шляхи створення безпечного та доброзичливого освітнього середовища, обговорені моделі школи вільної від насильства та політику щодо попередження насильства та булінгу.

190420211

190420212

190420213

190420214

190420215