VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

День дошкілля

Відповідно наказу Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації від 05.02.2016 р. № 398 «Про відзначення в області Всеукраїнського Дня дошкілля»» 20 вересня 2016 р. в приміщенні КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» були проведені урочистості з нагоди Дня дошкілля.

Мета заходу: підняття престижності працівників сфери дошкільної освіти, відзначення та об’єднання потенціалу дошкільної освіти різних регіонів області, вшанування кращих працівників ДНЗ області за значні досягнення в реалізації державної політики в галузі дошкільної освіти, вагомий вклад у розвиток і вдосконалення роботи ДНЗ.

В рамках заходу було проведено:

- фотовиставку «Сучасний дитячий садок»;

- матеріали урочистостей висвітлено в ЗМІ  - обласному радіо та Вінницькому телебаченні.

- нагороджено грамотами Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації та грошовими преміями працівники ДНЗ області;

- підведено підсумки Всеукраїнських фестивалів-оглядів кращого досвіду роботи з навчання англійської мови у ДНЗ «Hello English», «Калейдоскоп педагогічних ідей з екологічного виховання дошкільників», досвіду роботи управлінь освіти та ДНЗ з питань організації і розвитку дошкільної освіти та нагороджено грамотами переможців даних заходів, всього – 43 педагогічних колективи ДНЗ області;

- підведено підсумки обласного конкурсу «Колискова пісня» і нагороджено переможців дипломами, а учасникам конкурсу оголошені подяки – всього 35 осіб.

На урочистості запрошувались начальники відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міських рад), методисти районних (міських) методичних кабінетів, педагогічні працівники ДНЗ області. Згідно з реєстрацією на заході було присутніх – 215 осіб.

324567101