VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Тарасенко Галина Сергіївна, доктор педагогічних наук, професор кафедри екології, природничих та математичних наук, стала лауреатом Всеукраїнського проекту «Сучасний педагогічний досвід освітян України – 2020»!

Щирі вітання від усього колективу КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» Тарасенко Галині Сергіївні, доктору педагогічних наук, професору кафедри екології, природничих та математичних наук, яка стала лауреатом Всеукраїнського проекту «Сучасний педагогічний досвід освітян України – 2020»!

Науково-методична діяльність, професійні здобутки Галини Сергіївни визнано на всеукраїнському рівні, адже вони стали вагомим внеском у розвиток педагогічної науки України. Невід’ємною частиною великого педагогічного досвіду Тарасенко Г.С. є післядипломна освіта вчителів у контексті розбудови Нової української школи на засадах ідей екологічної естетики. Тарасенко Галина Сергіївна – автор новітніх технологій естетико-екологічної освітньої роботи з дошкільниками та молодшими школярами, співавтор програми виховання і навчання дітей від двох до семи років «Дитина», переможець Всеукраїнського конкурсу освітніх технологій у початковій школі. У системі післядипломної освіти нині відбувається розробка і апробація авторського міждисциплінарного курсу «Еколого-освітня естетика», створеного на основі проблемної інтеграції знань (філософії, психології, педагогіки, мистецтва, екології). Галина Сергіївна створила і донині керує науковою школою з гуманітаризації початкової освіти.

У 2016 році Галина Сергіївна Тарасенко обрана академіком Академії наук вищої освіти України, є членом редакційних колегій низки наукових і науково-методичних видань в галузі педагогічних наук; апробує наукові ідеї в роботі із зарубіжними студентами, здійснює наукову підготовку магістрів у вищих педагогічних закладах Польщі.

Бажаємо Галині Сергіївні нових професійних та наукових досягнень, наснаги, творчості! Упевнені, що така самовіддана і натхненна праця проросте міцними пагонами фахових інновацій на педагогічній ниві України!

Сучасний педагогічний досвід освітян України

диплом Тарасенко

сучасний пед