VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Статті

Малі незворотні кроки до кращої освіти. Досвід Ізраїлю. У розпалі серпневої підготовки до початку нового навчального року сьогодні, 15 серпня, в Агрономічненській ЗОШ І-ІІІ ступенів Вінницького району розпочалось навчання за програмою «Освіта 21 сторіччя»

У розпалі серпневої підготовки до початку нового навчального року сьогодні, 15 серпня, в Агрономічненській ЗОШ І-ІІІ ступенів Вінницького району розпочалось навчання за програмою «Освіта 21 сторіччя», яке проводять міжнародні експерти з питань освіти Аарон Офрі Центру, що знаходиться у MASHAV, Агентства міжнародного співробітництва з питань розвитку та освіти при Міністерстві закордонних справ держави Ізраїль. Координує та модерує проект в Україні Олена Герасімова, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва  КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».

         Цільова аудиторія проекту: учителі початкових класів, англійської мови та адміністрація Агрономічненської школи, методична служба району та області. Головна мета навчальної програми - оволодіння та запровадження методик проектного навчання в початковій школі.

         Захоплива та мотивуюча «скайп-інтеракція» відбулася на першій сесії між вінницькими педагогами та паном Аріелем Келга, міжнародним експертом Центру освітніх технологій.

         Світ змінюється прискореним темпом. Головна мета сучасної школи підготувати наших учнів до змін сьогоднішнього світу та невідомого світу майбутнього – до таких спільних висновків дійшли учасники проекту. А це означає, що нам, учителям, насамперед треба бути відкритими до змін!