VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Статті

Розпочався перший етап проекту GoCamps

Розпочався перший етап проекту GoCamps, що координується командою GoGlobal.  Протягом чотирьох тижнів вони отримували заявки та креативні завдання від представників різноманітних навчальних закладів України. Важко навіть уявити, скільки активних та талановитих вчителів та учнів виявили бажання розвиватись та змінюватись на краще.

Протягом періоду прийому заявок GoGlobal отримали 559 анкет з 25-ти областей України. Найбільш активною виявилась Волинська область – 49 заявок, Вінницька область подала 13 заявок.

Попереду найголовніше і найскладніше – відбір найкращих, тих, що отримають статус GoCamps –  таборів з поглибленим вивченням англійської мови. У відборі команді GoGlobal допомагатимуть Міністерство Освіти і Науки України, Американська Торгівельна Палата, Microsoft Ukraine, а також представники Американського Посольства в Україні.

До роботи у таборах, що будуть обрані за результатами конкурсу, також буде залучено  іноземних волонтерів – носіїв мови. Їх основним завданням стане надання допомоги  вчителям  у  проведенні різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей, ігрових та спортивних активностей, ну і звичайно мовна практика. Допомогу у залученні волонтерів надасть міжнародна молодіжна організація AIESEC.

Що ж буде далі? Конкурсний відбір буде тривати до 18 квітня, а вже 13 – 14 травня відбудуться перші тренінги для викладачів та вихователів, які проведе Леслі Опп-Бекман, доктор наук лінгвістичного департаменту Орегонського університету (США).