VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Статті

Відбулась Міжнародна конференція PRO Camp, що присвячена освітнім центрам світового рівня

31 березня 2016 року команда вчителів Вінницької області на чолі з проректором з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва О. Герасімовою та завідувачем відділу методики викладання іноземних мов В. Гусєвою стали учасниками  Міжнародної конференції PRO Camp у DEC place. Головна  місія PRO Camp – надати вчителям  "інструменти", для того, щоб будувати освіту у відповідності зі світовими трендами та інноваціями. Відкрила конференцію координатор проекту PRO Camp Любов Залюбовська та ініціативна команда професіоналів з викладання англійської мови з метою надихнути кожного присутнього на роботу над собою, поглиблено вивчати англійську мову та сприяти мотивації підростаючого покоління до вивчення іноземних мов.

А саме мовні літні табори – один із шляхів вивчення англійської мови.  «Якщо у вас є структура, план, які насичені абсолютно різними цікавими речами, ви можете повести дітей за собою, у вашу подорож до кінцевої мети», наголосив Лі Хол, досвідчений викладач англійської мови у країнах: Південна Корея, Польща, Італія, Франція, випускник факультету журналістики Університету Західного  Лондона 2008 року. Лі поділився своїм багаторічним досвідом: «Вам потрібно швидко адаптуватись, бути динамічними, цікавитись тим, чим захоплюються ваші діти. Діти в Україні дуже хоробрі, вони сміливо здійснюють  абсолютно божевільні речі, ділять з вами все, що ви запропонуєте. Разом у процесі комунікації ми навчимось чомусь новому. Тільки так і можна вчитись».

Однак, як не розгубити дисципліну, як запобігти конфліктів, як побудувати цю структуру в таборі, щоб було комфортно і дорослим, і дітям? На це питання із задоволенням відповіла психолог DEC Camp, педагог, тренер особистісного зростання Ольга Денисова. Аркадіє Котруце (Республіка Молдова), Ольга Цюприк (Україна), Юлія Паніч (Республіка Молдова), Джон Джоргенсон (директор канадського табору Twingo) поділились досвідом роботи мовних таборів.

https://www.youtube.com/watch?v=GSBv8xeM_rw&feature=youtu.be