VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Статті

Волонтери Go Camps на зустрічі з головою Вінницької ОДА.

9 червня, в рамках Року англійської мови в Україні, в конференц-залі обласної державної адміністрації відбулася зустріч з 9 волонтерами-іноземцями, які протягом 7 днів працювали в навчальних закладах Вінницької області, навчаючи дітей іноземній мові.

У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, заступник голови – директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Ігор Івасюк, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародного співробітництва Олена Герасімова, волонтери та їх координатори, представники засобів масової інформації.

«Найбільший євроінтеграційний бар’єр – це мовний, тому ми робимо все можливе для того, щоб його подолати та рухатися вперед», – зазначив Валерій Коровій.

Гостям було представлено презентацію «Вінниччина – все тільки починається», яка демонструє соціально-економічний розвиток регіону.

«На жаль, діти соромляться робити помилки, і як наслідок – розмовляти англійською мовою. Але це не завадило нам налагодити конструктивний діалог» – розповіла одна з волонтерів.

Голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій вручив волонтерам символічні подарунки: шоколадні набори, фотоальбом краєвидів Поділля та атрибути, які символізують Вінниччину.