VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu
Увага! Важлива інформація

Увага! Важлива інформація

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ педагогічних працівників - 2024 Наказ МОН України від 20.10.2023 року №...

  • Увага! Важлива інформація

    Увага! Важлива інформація

    Четвер, 28 березня 2024, 21:38
  • 28 березня у всьому світі відзначають своє професійне свято ті, хто пов’язав своє життя з історичною наукою. Сьогодні – Всесвітній день історика!

    28 березня у всьому світі відзначають своє професійне свято ті, хто пов’язав своє життя з...

    Четвер, 28 березня 2024, 16:50
  • Вітаємо переможців фінального етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного  конкурсу учнівської та студентської молоді  імені Тараса Шевченка!

    Вітаємо переможців фінального етапу ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та...

    Четвер, 28 березня 2024, 13:22
  • 27 березня 2024 року  в онлайн-режимі  відбувся традиційний відкритий показ «Кращі практики дошкілля», організований відділом дошкільної освіти КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти»

    27 березня 2024 року в онлайн-режимі відбувся традиційний відкритий показ «Кращі практики...

    Четвер, 28 березня 2024, 09:33
  • 28 березня 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук професор Олександр Мудрак взяв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції

    28 березня 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук професор...

    Четвер, 28 березня 2024, 09:11

Завдяки проєкту, що реалізовує КВНЗ «ВАНО» та ВОАОМС, школи Вінниччини матимуть власні Стратегії розвитку

Епідеміологічна ситуація вносить зміни до проєкту «Розвиток  управлінської  компетенції   в умовах «Нової української школи»», проте продовжується активна та плідна робота над створенням Стратегій розвитку шкіл.

14 травня відбулася інформаційно-організаційна зустріч учасників проєкту «Розвиток  управлінської  компетенції   в умовах «Нової української школи».

Оскільки 2 етап проєкту, а саме  навчальний візит до Лодзинського воєводства, за даних епідеміологічних умов неможливо провести та перенесено на невизначений термін, все ж основна діяльність адаптована до нових умов роботи.

Онлайн зустріч була спрямована на презентацію адаптованого варіанту реалізації проекту,  визначення проблемних та організаційних питань роботи  під час написання учасниками  Стратегій розвитку шкіл.

Усі учасники напрацьовують разом зі своїми педагогічними колективами стратегічний документ розвитку школи, впровадять його в дію та визначать перспективні  напрямки  розвитку школи, як освітнього та виховного закладу.

Під час онлайн зустрічі були присутні польський координатор  FERSO Ярослав Ващик та тренер Марцін Юзефацюк, які надали свої рекомендації для напрацювання Стратегії розвитку школи та презентували можливості подальшої роботи спільно  з представниками українських партнерських організацій.

Розроблені Стратегії розвитку шкіл будуть розміщені у вільному доступі на сайті КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» та будуть успішним прикладом для написання Стратегій,  школами з Вінницької області, що не задіяні до проєкту.

Нагадуємо,  проєкт «Розвиток  управлінської  компетенції   в умовах «Нової української школи»» націлений на 20 керівників (заступників та директорів шкіл) та методистів навчальних закладів з Вінницької області. Проєкт реалізовується спільно Фундації «FERSO» (Республіка Польща), Вінницької обласної Асоціації органів місцевого самоврядування,  КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» та Громадської організації «Ідеї для людей». Результатом буде написання директорами та заступниками перспективних Стратегій розвитку шкіл та проведення методистами тренінгів по підготовці Стратегій.

Jarek1

Jarek2

Jarek3

Корисні посилання